Annons
Annons

monthly makers ➝ papper

hejregina mothly makers papper

Januaritemat för Mothly Makers (< läs om du undrar) var alltså papper! Fri tolkning att göra vad som helst och det första jag kom på var att jag ville använda makulerat papper som jag lekte med på pappas jobb när jag var liten. Och eftersom jag inte fick tag på något i Malmö ringde jag min far som snabbt la en låda på posten ♡

Annons

hejregina mothly makers papper3

Sen hade jag ju precis gjort iordning min vävram som jag gärna ville prova så då passade det fint med en pappersväv. Jag började med några rader av varp för att kunna hänga upp den och sen fortsatte jag med de små hemlighetsstämplade pappersremsorna

hejregina mothly makers papper2

När allt var klart fäste jag ändarna och klippte loss från ramen (och hade nästan svårt att välja vilken sida jag skulle använda)

hejregina mothly makers papper4

Så blev det en liten pappersvimpel!

hejregina mothly makers papper5

Det sista gjorde jag klart hos min syster och hittade både grillpinnar (6 st som en ✿), träkulor och bomullstråd i hennes gömmor och nu ska jag bara komma på vad och hur jag ska skriva på den!

Ps. Glöm inte att kommentera med länkar till era bidrag hos Emelie så hon kan göra ett samlingsinlägg för januari (för den snabba finns fortfarande chans att vara med på papperstemat och för den som vill ha mer tid kommer nästa tema den 10 februari!) Det ska bli så kul att se vad ni hittat på!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Lovlilett

  Vilken hätlig idé! 🙂

  http://lovlilett.com

 • FinaFrun.se

  Men så kreativt!! Och så fint det blev <3

 • Men oj, vilket roligt initiativ! Jag måste nog hänga på nästa månad, så himla rolig grej!

  • hejregina

   JA! gört √

 • Beata

  älskare! så fint!

 • Superfint! Kul att försöka tyda de hemliga meddelandena i vimpeln också. 🙂

 • Mikaela

  Vad fint det blev! Så himla snyggt med träkulorna till! Jag gillar också de hemliga meddelanden på pappret nu 😀

 • Beatrice

  Är fascinerad över hur många olika idéer vi fått! Helt otroligt. Och kul med återanvändning, övar på att bli bättre på det!
  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   ja, pepp pepp!

 • Lisa

  Detta var ju helt fantastiskt!! Blir så inspirerad av dig!!

  • hejregina

   tack, så fint att höra ✂ ✂ ✂ !

 • sandra

  Insåg att jag glömt att kommentera på det här inlägget. Men förhoppningsvis förstod du ändå att jag tyckte att det var helt BRILJANT. Så fint, Agnes. Säg till när du börjar massproducera, så har du första kunden här 😉

  Atilio.blogg.se

 • Johanna Af Apel (afapel.se)

  My god, briljant!!

 • Hedvig

  Alltså wow vad du är duktig!! Förstår inte hur du kommer på alla smarta idéer!

  http://hedvighedvig.devote.se

  • hejregina

   <3

 • Fanny

  Kreativt och snyggt!

  http://florainterior.blogg.se/

 • x-handarbete-pyssel.blogspot

  Läckert!
  Så jag blir sugen att göra nåt sånt själv!

 • Pingback: happy monday links | five | south by northsouthbynorth.net()

 • Pingback: Monthly makers, det stora samlingsinlägget. - Un vélounvelo.se()

 • Alicia

  Agnes! Skulle jättegärna vilja ha med bilder från detta i föreläsningen på FU. Kan du maila 2:a och 4:e bilden uppifrån i stort format till mig på alicia(a)sivertsson.se? <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar