Annons
Annons

monthly makers ➝ återbruk

hejregina monthly makers februari återbruk

Sedan jag gjorde knutkudden har jag varit besatt av knutar. Det är så jag fungerar och nu vill jag knyta allt. Så när februaritemat för Monthly Makers blev återbruk var det de det fick bli. Och passande nog fick jag med mig en stump elkabel hem från ett jobb för bara några veckor sedan som jag inte visste vad jag skulle göra med

Annons

 

(gif) Så det fick bli ett litet kastrullunderlägg ↑ Olika knutar hittar jag genom att söka på decorative knots och om det inte finns någon beskrivning öppnar jag bilden i photoshop så jag kan markera vilka trådar jag dragit för att komma på hur man gör. Det går alltid åt mycket mer längd än vad man tror och man behöver ganska många varv för att det ska bli stort. Tänker att ju fler varv blir desto finare och hade gärna haft 5. Men kabeln verkar tåla värmen bra vilket gör att jag kan fortsätta leta för att göra ett underlägg till våra större kastruller också ↺ ↺ ↺

Och imorn kommer samlingsinlägget presenteras hos Annica med alla som deltagit och den 10:e kommer mars tema ut! Vill du läsa mer om vad Monthly Makers är och hur man gör för att vara med gör du det här. kram&kram (fint att vara tillbaka)

DELA (6)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar