Annons
Annons

Nattgäst, klänning och tv

hejregina dagen1

Igår morse när jag vaknade var Josef hos oss. Han hade trippat in natten innan när jag låg och sov, så på morgonen fick jag säga hej och godmorgon. De diskuterade ställen i världen man kan åka till och dukade fram frukost

Annons

hejregina dagen3Sen tog jag på mig den här klänningen och sprang till bussen för att repetera hela dagen inför en konsert som vi hade på kvällen. Kul kul

Förresten har vi sagt upp våran tv. Det kan hända att den flyttar in igen, men just nu känns det ganska skönt.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • oj så fint här var! tack för titten, jag kommer tillbaka.

    ps. att leva utan tv är bästa. det ger näring till själen. lovar.

  • Nej vad fin klänning! Var har du köpt den?
    sv: det är ju så himla gott, speciellt när man plockat dem själv i skogen 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar