Annons
Annons

Ni vet hur det är

hejregina skåneEfter att ha funderat ut ca 100 alternativ hur jag skulle kunna få tag på mattan jag är ute efter från IKEA, som har gått ut ur produktion, blev jag räddad av Mattias mor. Hon hade vägarna förbi varuhuset i Malmö och där fanns 43 st kvar.

Annons

Så nu ligger den där nere och väntar på mig (!) När man får en idé och stöter på ett problem går hjärnan på högvarv för en lösning. Ni vet hur det är. Den här gången tackar jag Skåne ♥

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken tur att det gick att lösa! Störande med dessa ideer man inte kan släppa. 😉
    Ha en fortsatt fin fredag.

  • Vilken fin bild, rolig idé med bergstopparna i bakgrunden! Och tur att du kunde få tag på drömmattan.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar