Annons
Annons

Nödvändigt ont 2

Jag tycker det är så tråkigt att betala räkningar! Det är inte så jobbigt när man väl gör det, men den där tanken på att man behöver göra det, är tung. Men så när jag och Mattias var på Nya Zeeland hittade jag den perfekta presenten till mig själv för att uppmuntra min betalningsprocedur. 

Annons

Som ni vet så gillar jag saker som är fina. Men jag är också väldigt svag för onödiga saker som bara finns till för att förgylla ett litet ögonblick. Som en stämpel man kan trycka på sina räkningar tillexempel. Bättre ordning och roligare vardag!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Men åh! En sån fin stämpel vill jag också ha 🙂
  Vart har du hittat den?

  • Jag hittade på motsvarande akademibokhandeln i nya zeeland.. finns säkert i Sverige med om man kollar runt lite, eller på Internet? 🙂

  • Tack för tipset 🙂 Jag ska leta som en tok!

 • å, den var jo superfin! 🙂 letter hverdagen litt!

 • Vad roligt! Skulle se mycket trevligare ut än min kladdiga anteckningar. Ska nog snoka upp något sådant 🙂

 • Men jag som skulle sova! Nu kommer jag googla ihjäl mig i stället… Attans!

  😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar