Annons
Annons

Nu börjar det ♡

hejregina.blogspot.com flyttI måndags kväll åkte jag och Mattias hem till mina föräldrar. Jag har haft lyxen att ha kvar mitt rum där fast jag inte bott hemma på många år, så där har jag förvarat endel möbler som jag inte fått plats med innan.hejregina.blogspot.com flytt3Och ganska mycket småsaker…hejregina.blogspot.com flytt2Så vi rensade ut och såg vad som skulle med till Malmö. Pallen hittade jag en loppis för säkert 7 år sedan och nattduksborden kände jag mig tvungen att köpa på en auktion för att ingen ville ha dem.

Annons

Jordgloben hade Mattias mamma när hon var liten och klockan kommer från farmor. Stringhyllan tog mamma vara åt mig när en avlägsen släkting dog när jag var liten och försäkrade mig om att jag skulle tycka om den i framtiden. Rätthejregina.blogpDessutom blev rummet väldigt luftigt och trevligt att komma hem till nu när vi rensathejregina.blogspot.com flyttaOch jag gillar verkligen alla nyanser av grått som finns hemma. Olika överallt hejregina.blogspot.com flytt4Hejdå

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • vilken fin möbelsamling! och det gråa skåpet där i slutet var riktigt snyggt det också.

  • Åh, klockan! Fantastiskt.

  • It’s always a joy to see your post 🙂

  • Underbara bilder, riktig realism i det omöblerade tillståndet på de första!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar