Annons
Annons

Nu börjar det

hejregina.blogspot.com blommorSom jag har berättat innan så har jag börjat tycka det är så himla kul med blommor. Eller kanske mest att ha dem runt mig. Och jag har bestämt mig för att skaffa fler. Så med lite nya krukor och kanske någon ny sort så är det dags att börja flytta om.

Annons

Det är så kul att det fungerar, bara klippa en liten kvist, vänta på rötterna och sätta i jord. De röda kommer från min kusin, pelargonerna från min mamma och den klängande gröna från min syster. Och så småningom flyttar några ut på balkongen ✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Har ett gäng pelargoner som jag måste plantera om den här veckan. Har haft dåligt samvete för detta sedan februari.

  • Kul! Jag tycker också det är himla kul att plantera och fixa med blommor. Tomater, basilika och pelargoner är mina favoriter.

  • Så himla fint! Blir så glad av att titta in på din blogg..

  • They are all beautiful

  • Anonymous

    vet du? en sak som är jättefint är att plantera gröna växter typ kryddor i köket i sådana där döskalleglas som finns att köpa på urban outfitters (eller bodega i göteborg) det blir som en svart skalle med grönt hår och är superfint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar