Annons
Annons

Nu&då här&där

Batikmönster på ica, en hjärtpannkaka, glasstund i skolan (igen och igen och igen) och fina unga föräldrar i en fotoautomatMattias peppar upp för balkonghäng, fina halstabletter, blommande träd och hemmagjort sushi.Min unga mamma igen, med stukad fot, en snitsig chokladkartong, en tisdagkväll på skisskurs och lunchMattias och träden, den söta kaffekokaren, ett ägg sedan långt tillbaka i påskas och en liten paket jag fick med choklad.

Annons

Idag ska jag skriva inlämning, sitta på cafe, gå på loppis och lämna in bilder på framkallning, kul kul

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Fiiint!
  Ha en härlig dag!
  🙂

 • Haha. ”Mattias och träden” låter som en uppföljare till Simon och Ekarna. Fint!
  Och ägget var kalasfint!

 • Väldigt rara bilder

 • Anonymous

  Vad hittade Du på loppisen?

 • sicka fina foton!

 • Fina bilder alltså!
  balkongbilden påminde mig om dagens historia. en man som hette arne stod på sin balkong och då lostnade en bit av golvet och arne trillade genom sin balkong. Frugan höll honom i foten tills skon lossnade och han trillade ner genom hålet i balkongen ner på grannens balkong!!! har du hööört!!!!?

  knas. ingen kom till skada. skönt. då kan man skratta.
  ellen/

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar