Annons
Annons

Nu&då

hejregina fotonJag älskar att titta på gamla bilder. Album när man själv är liten och tiden är annan, men också längre tillbaka än så. De här bilderna är från när Mattias mamma var liten. hejregina fotonEn morbror i deras hemstad för nästan 50 år sedan.

Annons

Bilderna är tagna med sådan omsorg. Man tog fram sin kamera vid speciella tillfällen och man ställde upp sig. hejregina fotonOch formatet är så tilltalande. Man kan ju inte låta bli att tänka på hur bekant det känns. Som om man bara hade en knapp som sa print.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det är ljuvligt med gamla bilder. Brukar titta i fotoalbum från när mina föräldrar var tonåringar på 50- talet. Det känns overkligt att de varit så unga men samtidigt känns det så nära.
    Ha en fin dag!

  • Så fine! Jeg liker også veldig godt å se gamle bilder 🙂

  • Åh, fint! Og du har så rett: gamle bilete er tekne med så mykje omsorg. Det var verkeleg spesielle høver ein fotograferte:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar