Annons
Annons

nya stolar och pioner

pioner (hejregina)

Jag hann!! Pionerna lever och jag är hemma, så galet att man kan plocka in sånt här som naturen bara fixar? Brita blev superglad av att komma hem och är minst dubbelt så snabb som när vi åkte. Så nu hittar vi henne på nya ställen hela tiden. Och den här delen av vardagsrummet alltså. Så väldigt mycket finare ljus sedan vi tog bort buskarna utanför ★★★

Annons

skolstolar från blocket (hejregina)

Såhär ser förresten våra nya stolar till matbordet ut. Jag har letat efter fina skolstolar jättejättelänge och nästan köpt alldeles för dyra pga otålig. Men! Så skickade Blocket ett notis om 7 stycken billiga i närheten och fast det inte var 8 slog jag till. Tänker att Brita kommer ha specialstol ett tag till så att vi ändå fyller ut runt bordet = argumenterade med mig själv och vann. FÖR ÖVRIGT TYCKER JAG ATT TIDEN GÅR FÖR FORT JUST NU, eller är det bara jag?

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Så spännande att följa husutvecklingen! Och blir också dagligen golvad över vad moder natur producerar! Denna årstiden alltså.. svårslagen!

    https://studiokinik.com

    • agnes/hejregina

      ja, hoppas att det kommer mer framöver men tycker hela tiden att allt tar längre tid än vad man tror!! (tråkigaste upptäckten) och ja! så mycket fint

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar