Annons
Annons

Nya zeeländskt hela veckan

hejregina matlådaEn eftermiddag på NZ köpte vi med oss nudlar och fick dem i varsin to go låda. hejregina matlådaJag fäste mig vid burkarna och tyckte att de var för fina för att slänga, med sitt honungsmönster och allt. De fick följa med oss jorden runt och har under året agerat matlådor i skolan.

Annons

Det har fungerat mycket bra. 

Så i veckan såg jag det här. Nya Zeeländska Herecomesthesun har kanske varit på samma ställe?
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Jag skulle gjort samma, tagit med dem hem!

  • Mycket finare än våra tråkiga!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar