Annons
Annons

nyinflyttade och tre saker jag önskar mig i höst

hejregina lista liten

Hej! Nu har vi flyttat (!!) och i morse vaknade vi upp i vårt nya hem för tredje gången någonsin <3 Vi lyssnar på träden som susar utanför sovrumsfönstret och badar badkar varje kväll ✿ Så fort vi har fått internet ska ni få se mer!

Annons

Nu har jag bara två veckor kvar att jobba innan jag ska ta någon veckas semester som sen flyter ihop med föräldraledigheten. Så himla skönt och overkligt. Men innan dess är det någon slags slutspurt på alla plan med väggar som ska rivas, lådor som ska packas upp, jobbprojekt som ska avslutas och spännande möten som ska hinnas med. Hurra/hjälp! Men sen är det nästan höst och då hoppas jag bland annat på ↑

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Why do you want a new last name? And what kind of name are you thinking about. I am just curios because thats something i am thinking about lately, too.

    Enjoy the feeling of ”just moved in” its wonderful 🙂

  • Ska bli så kul att få se ert nya hem växa fram. Har ni flyttat till hus kanske till och med?

    http://annamarialarsson.se/blogg

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar