Annons
Annons

Och vinnarna är:

Tävlingen är avgjord! Ett stort grattis till Anna Maria och Hanna Unosson! Anna förvandlar naglarna till små moln
Och Hanna visar hur enkelt det är att göra en vimpel. Vips! Sen är det fint att det står S+H på linjalen ♥
(Sen måste jag också visa er denna av Amanda Ekström, som en liten bonus.

Annons

Jag visste inte) Stort tack till er som deltog i tävlingen! Och till HowDo. Jag är helt fast. Tänker HowDo´s-möjligheter i allt som ska ordnas här hemma!
Kan också passa på att visa hur jag gjorde om vår tråkiga kyl. Det fanns så oerhört mycket av den här sortens material i Kina och jag gick hela tiden och funderade på idéer för att kunna köpa med mig hem. Den kostade liksom 5 kr/m. Så kom jag på att den här plasten antagligen skulle gå att skriva på med cafépenna/kalkpenna..!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Hurra! Är så himla glad att jag vann! Längtar ihjäl mig efter att få hem lådan med pysselprylar!

  • åh så fint!

  • Vilken himla smart ide med plasten! Vet du om det funkar på lackerade skåpluckor med eller är det bara kylskåp och sånt som gäller? 🙂

  • Jag har faktiskt ingen aning, men prova! Det går säkert 🙂

  • Jag får göra det helt enkelt 🙂

  • gud vilka roliga idéer!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar