Annons
Annons

Odlar mig fram

Det har nu gått en vecka sen jag planterade mina frön. För att få resultat snabbt planterade jag i sista sekunden, förutom: gräslök, smultron och lavendel, också krasse. Det går fort och är gott att ha på mackan.
Raden med hallon och lavendel är fortfarande kolsvarta men i gräslöksraden börjar det sticka upp små gröna strån.

Annons

Fascinerande 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Nå fikk jeg også lyst til å så, hadde lavendel, tomater og basilikum i fjor 🙂

  • Hallonen och lavendeln ligger kanske fortfarande i vinterdvala:)

    • Ja, men jag hoppas de vaknar snart för jag längtar! 🙂

  • handstilen!

  • Måste ta tag i odlingen också. Än har jag bara sätt om köpekryddor…

  • Va fint! Jag måste också börja odla. Måste verkligen också ha lavendel. Så härligt

  • Det tycks som att alla odlar nu, jag måste sätta lite skott själv tror jag.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar