Annons
Annons

Oktober utomhus men Juni på min vägg

hejregina.blogspot.com bladLHej! Förra veckan i Göteborg blev lite av en flopp. Jag missade både vänner och handledarsamtal för att jag blev sjuk och efter en fin helg hemma igen med långväga gäster och spontana frukostbesök är jag nu sängliggnade igen.

Annons

Jag sover, kollar blocket och väntar på energinSålänge kan jag ge er ett tips vad man kan använda torkade blad till. Det är ju kul att pressa, men svårt att göra av dem. Hej hej

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilket roligt tips! Jättejätte fint!

  • I love your blog!!! Very interesting post:) I greet:)

  • Så fint!
    kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar