Annons
Annons

Olika men samma

Mitt piano har varit brunthejregina.blogspot.com vårSen blev det vitthejregina.blogspot.com pianoOch igår blev det grönt ♫ 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Åh vad fint! Modigt att måla pianot, det hade jag nog inte vågat 😉

 • Åh jättefint! Vad för NCS-kod? Så impad över din målarteknik, ser ju inte ett endaste penseldrag..

 • GUD vad fint.

 • Megafint! Älskar allt som är grönt just nu!

 • Wow var är den super fina kanin-lampan ifrån? Kääär! 🙂

 • Wow vad snyggt!

 • jag ÄLSKAR ditt piano!!!!

 • Annika

  Så snyggt Ajsakajsa!

 • Åh så fint!
  Får man fråga hur du gör? För att inte kladda ner tangenterna och så menar jag? Har mitt piano som har halvmålat och inte alls ser särskilt fint ut xD

 • Pianoet ble fantastisk fint i grønt!!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar