Annons
Annons

Olika

hejregina frukost sv färgDet finns olika sorters människor. Jag är den sorten som släpper saker där jag står och plockar fram mer än vad jag tar bort. Det gör att jag oftast har mycket saker omkring mig. Mattias är tvärt om, vilket är till min fördel.

Annons

Det får mig att plocka och städa som 17 innan han kommer för att det ska vara snyggt och fint. Jag får träna på att hålla en jämnare nivå. Men idag ska vi ha en riktigt lugn och skön dag efter en fullspäckad helg, även fast det ligger saker överallt. Det enda som står på schemat är att äta då och då. Det kan man se som en träning för honom.. Vi får mötas på mitten.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • haha. det är precis så hemma hos också. jag lägger mina saker överallt och vi ska bara inte tala om alla vattenglas jag ställer på byråer, bord, ja allt! och min kille är en plockare. det är ju jag också men han lägger sakerna direkt på sin plats. jag tycker om när det är lite rörigt och det inte ser ut som ett ikea-hem.

    nåväl, sjukt fin och konstnärlig bild! glas söndag på dig.

  • glad söndag menar jag 🙂 eller glass söndag.

  • du har en hemskt fin blogg, här kommer jag titta in fler gånger! Och tack så mycket för din kommentar! (:

  • Jag är likadan. Och Hunken blir tokig med jämna mellanrum. Så kan det gå när opposites attract…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar