Annons
Annons

om kreativitet i podden källan ☼

hejregina.elledecoration.se pod källan

Idag är jag med i veckans avsnitt av Källan! Det är den driftiga bloggaren Sandra Lundin som står bakom podden och tillsammans pratar vi om kreativitet. Jag berättar lite mer om mig själv, vad som inspirerar mig och hur jag kommer fram till nya idéer. Dessutom pratar vi lite om min utbildning för er som är nyfikna på arkitektyrket

Annons

Lyssna direkt i webbläsaren eller i någon av podapparna. I arkivet finns också tidigare inspirerande avsnitt med bland annat Flora Wiström, Sandra Beijer och Emily Dahl!

DELA (11)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Malin Andersson

  Hej! Jag undar vilken folkhögskola du gick på? Låter som att det skulle kunna vara Helliden, där jag har gått och läste textil.

  Mvh Malin

  • hejregina

   hej malin, jag gick på mullsjö folkhögskola! trivdes hur bra som helst. Helliden har jag inte hört om, men säkert ganska likt. folkhögskola är ju bästa grejen <3

 • Flora Wiström

  sååå kul att höra 🙂

 • Mia

  Kul att höra! Tack för din superfina blogg också! 🙂

 • Emma

  Fint att lyssna på, tycker att din blogg är en av de mest inspirerande platserna på internet! <3

 • Maja

  Nu har jag lyssnat och tack för inspirationen! 🙂

 • Rebecka

  Hej!
  Jag undrar var du har köpt snövit bilden som du har på din dator?

 • Pingback: Den där om media i januari | Den där om Jenny()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar