Annons
Annons

Onödigt men nödvändigt

hejregina.blogspot.com småsaker1Jag älskar prynadssaker. Några exempel: 
1 hästborste. För att få bort damm från kläder eller suddismulor på ett papper. Står oftast på en tavelram eller i en hylla och bidrar till en trevlig vardaghejregina.blogspot.com småsaker22 glasaskar.

Annons

Jag hittade dem på en loppis på Hawaii och slog in dem i kläder på vägen hem. De har använts till salt och peppar, vitamintabletter och lufthejregina.blogspot.com småsaker33 gipsskulpturer. Tre små makadam gjutna i gips på var sitt podie som jag fått av min mor. De kommer från en konstnär jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på (någon som vet?) Fina att se påhejregina.blogspot.com småsaker44 rosor. Från en loppis och ställs oftast där det är minst risk att riva ner dem. Väldigt tunnahejregina.blogspot.com småsaker55 fågeltändsticksaskar. Från en museumshop på Nya Zeeland. För att förvara tändstickor, knappar eller hemliga lappar i. Det fanns en ask för varje Nya Zeeländsk fågel med tillhörande information på baksidanhejregina.blogspot.com småsaker6Och i mitt fönster hänger 1000 trianglar i en girlang som Eva Stephenson Möller har gjort

Onödigt med nödvändigt
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar