Annons
Annons

Öppna landskap och bilder på väggen

hejregina.blogspot.com diabilder2Jag är i skåne i helgen och gör så lite som möjligt för att ladda inför veckan. Igår tittade vi på diabilder, fikade, tände första ljuset och började se sagan om ringen filmerna (för första gången för mig)hejregina.blogspot.com diabilder1Mattias lillebror på någons mage.

Annons

Så himla mysigt med diabilderhejregina.blogspot.com diabilder3När vi tittade ut genom fönstret hade det börjat snöa och innan vi la oss var det helt vitt. Hej december ♥

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar