Annons
Annons

Ospecificerad plats, ospecificerat boende

hejregina.blogspot.com resaI torsdags bokade vi en restresa till Kroatien. Och nu är vi påväg. Vi vet inte var eller hur vi kommer bo, vilket känns väldigt spännande. Vi bara följer med. Bra slut på en intensiv sommar ✈ > ☼ > ♥

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Perfekt slut på en intensiv sommar, jag avslutade också min sommar i Kroatien. Dock bokade jag boendet en vecka i förväg. Hoppas ni kom till ett fint ställe och att ni får ett bra sommaravslut.

  • Åh så underbart!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar