Annons
Annons

På väg

hejregina drömmerVid den här tiden för ett år sedan var det inte många dagar kvar tills vi skulle ge oss ut på våran resa. På Nya Zeeland hyrde vi en campervan och försökte se så mycket vi bara kunde. Just den här morgonen hade vi stigit upp extra tidigt för att hinna med färjan till sydön.

Vi spenderade mycket tid i bilen, åkandes.

Annons

Men det var trevligt och vi kände oss hemma. Vi pratade, lekte frågesport, sjöng, njöt av utsikten, dansade, vilade, läste kartan, tittade på sevärdheter, fikade, fotade, körde fel och tog oss fram längst vägarna. Vi avverkade alla dagens humör i olika faser och märkte ganska snabbt att det var viktigt att ha något ätbart lättillgängligt, för bådas trevnad, vilket resulterade i sjukt mycket tacochips. Dagens topp var mellan 4-5. Kom vi på oss själva med att sjunga så högt vi bara kunde, att vi plötsligt hejade på alla vi mötte eller att något var så kul så vi vek oss. Ja, då var sannolikheten stor att klockan var efter 4 och innan 5. Det låg liksom i oss.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Detta var roligt att höra! ! ! ! !

  • åh HÄRLIGT. längtar till nästa australiensommar. och måste börja med bokeh. <3

  • Jag håller shortsen fram till lördag så kan du komma in när du har tid!

  • berätta mer!

  • Pingback: ♡ « Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar