Annons
Annons

På väggen

Det är ju fint att sätta upp saker på väggarna och det är alltid trevligt att göra något eget. Här kommer ett tips på hur man kan göra sina egna plancher: Ta nästan vad som helst som du har hemma: tidningsutklipp, tapetbitar, smycken, godispapper eller kanske knappar? Men istället för att klistra och limma är det bara att scanna in det i datorn, skicka det till en fotoaffär för framkallning och sätta upp det på väggen.

Annons

Dessutom får du användning för de papper som är för fina för att förstöra.. 

Det som är smart med att scanna istället för att fota är att man inte behöver tänka på varken vinkel, ljus, skuggor eller skärpa, det blir planschkänsla automatiskt. (glöm inte höja kvaliteten på scanningen innan så att du har möjlighet att förstora bilderna bara) Dessutom är det väldigt billigt att framkalla idag och på vissa ställen kan man köpa en förstoring på 20×30 för bara tio kronor. Eller varför inte en gigantisk?
Bilden kommer från ett bröllopshäfte som jag gjorde åt en vän med hjälp av ett alfapet och ett rospapper.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar