Annons
Annons

Pesto

hejregina pestoI helgen gjorde jag pesto för första gången i mitt liv. Grön och röd. Den gröna gjorde jag typ såhär. Den röda är inte lika vanlig, men också väldigt god. Mixa: 1,5 dl tomatpure, 3 vitlöksklyftor, en halv planta basilika, 1 dl riven parmesan, ca 1 dl olivolja och lite salt.

Annons

När det blivit en slät röra häller du i 1/2 dl pinjenötter och mixar lite till. Inte för mycket, det är gott med bitar i. På mackan, på pastan eller på fisken i ugnen. Mm.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • hemmagjord pesto är såååå gott! måste testa den röda.

  • Måste testa att göra egen! Brukar bara köpa och det är ju inte speciellt kul…

  • Mums med pesto!

  • Åh så gött. Fin bild också.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar