Annons
Annons

Plasten är borta!

Jag har de senaste två månaderna levt innanför plast. Både fasaden och balkongen skulle fixas, så i augusti täppte byggarna för så att fönstren inte skulle skadas. Eftersom jag bor i en etta och bara har fönster åt ett håll har jag gissat mig till vädret på morgnarna.

Annons

Och som jag har längtat efter att de skulle täcka av allt och packa ner ställningen, jag vill bara öppna alla rutor och vädra ut så mycket som det bara går! Men, så förra måndagen fick jag ett papper att arbetet var försenat. Vilken besvikelse, två veckor extra, ny färdig tid beräknas 15 november. Så ni förstår att jag fick en fin överraskning när jag öppnade dörren i dag och såg att plasten var borta! Okej att ställningen är kvar, okej att det blåa nätet är kvar. Men jag ser ut! Och den här glädjen behöver bara vara två veckor, sen är det klart på ritkigt. Hurra

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Oktober -> November?
    Kram
    -Lubb

  • yes, stämmer. Tack 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar