Annons
Annons

Pressade minnen från Augusti

hejregina bladen2Igår fick jag äntligen (kunde inte hålla mig längre) lyfta på alla böcker och titta på mina pressande bladhejregina bladenLönnblad, okänt från Sverige och okänt från Spaninen, sett från vänster. De gröna färgerna passar bra till den gråa på dörren. Och fint att få ha lite grönt kvar över vinterhalvåret

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Nr. 2 kanske Ask

  • underbart.

  • Så fint det blev!

  • åh så fint. älskar bladet i mitten.

  • De blev ju perfekta!

  • Åh, så fint!

  • Så himla många fina detaljer.

  • asfina. jag pressar med här hemma, vore ju skoj om det blev lika bra som ditt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar