Annons
Annons

Pumpan, kniven, jag och tiden

hejregina pumpaJag firar inte Haloween så mycket, men jag gillar att göra pumpor. (Och en och annan maskerad kan ju tänkas)hejregina pumpa ljusI år blev det trekanter. Otippat. Först hade jag en stor kniv, sen hittade jag en liten. När jag tar ut en triangel skär jag bort det orangea och stoppar tillbaka.

Annons

Du kan skära bort en del av det vita från insidan också, om du vill att det ska lysa igenom mer. Jag gillar att man inte ser in och att ljuset fördelas jämt. Ett litet knep.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Mycket fint! Om jag inte skulle flytta om en vecka skulle jag gärna göra något liknande!

 • Jättefint!!

 • Fancy!

 • fiiiiint

 • Hanna

  MEN, varför kommenterar jag två gånger. ÅH, trodde inte den första hade skickats, förlåååt :((

 • men titta, du är så på påhittig att man bleknar i jämförelse. FINT!

 • ÅH!!! Detta är så himla fint.

 • Oerhört fint!

 • men woooow så vackert!

 • Jag har små små miniatyrpumpor hemma som jag plockade för några veckor sedan hemma hos min killes föräldrar. De har en hel hög med jord (kan även vara hästbajs. frågade inte så noga) där det växer ett helt jättenystan av pumpor. Tog hem tre som nu bor uppepå varsin flaska/vas/kruka i vårt vardagsrumsfönster. Vill ju inte riktigt ha ihjäl dom men å andra sidan är det ju rackarns kul att karva pumpaansikten/mönster..

 • Herre min påve, så fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar