Annons
Annons

Rävar, med och utan ögon

hejregina.blogspot.com räven

I dag går jag sista dagen i skolan 2012. Det är knappt så att jag tror det. Det ska bli så fantastiskt skönt med lov! I måndags hade vi iallafall ett möte. Det resulterade i en liten räv i anteckningsblocket hejregina.blogspot.com rävarOch igår bakade jag pepparkakor.

Annons

Då hade Antonia passande nog en rävform! Så jag ägnade kvällen åt tassar och vita svansstumpar och hann få med mig denna lilla skara innan jag skyndade till bussen. Alla påväg åt samma håll

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Hej. Vilka finurliga rävar. Väldigt inspirerande en trött onsdagsmorgon! Tack. 🙂

 • vilka fina rävar du gjort!

 • Josefin

  Gud så fina pepparkakor!!

 • Fantastisk teckning och fina kakor!

 • Rävar är ju så fina djur, pepparkakorna blev hur fina som helst!

 • CJ

  Tack Regina, kul att du tycker det. Kom gärna tillbaka. 🙂 Vilka fantastiska pepparkakor btw, kreativt!

 • Åh så underbart fina

 • Väldigt impad av dina rävar! Lyckas aldrig få till kristyren sådär fint.

 • Fantastiskt fint!

 • Anonymous

  Minst två av rävarna har islandströjor, eller hur?

 • dina illustrationer är underbara!

 • Åh, vilka fina pepparkakor!

 • Jisses vilka tjusiga rävpepparkakor!

 • åh tack! Och det här var ju jättefint

 • Himmel vad fina de är som har lusekoftor! Förbaskat att du kom på det först.

 • Du är så otroligt duktig! Älskar räven i blocket, skulle lätt ha en sån på väggen!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar