Annons
Annons

Reklam reklam reklam

ZTLbJM on Make A Gif, Animated GifsNär man är sängliggandes hinner man se alldeles för mycket på tv. Och då också ganska mycket reklam. Men jag gillar reklam. Det är kul att se när något är genomtänkt. Försöka förstå hur de menar eller vilka reklamen riktar sig mot.

Annons

Men vissa reklamer står jag inte ut med över huvud taget! Just nu känner jag så här:

Jag älskar:
Polia
Ikea
Bredbandsbolaget
Ica
If
Preem
Specsavers

Jag hatar (!) :
Ipren
Postkodlotteriet
Mekonomen
Microsoft
Betsafe
Beracca boost

Hatkärlek:
Halebop

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar