Annons
Annons

Retro Stockholm

hejregina.blogspot.com retro stockholmNu kära ni befinner jag mig i Stockholm! Jag och Mattias är här tillsammans med Oscar och Kristina och lilla Arvid. Passade nog fick jag hem den här boken för ett tag sedan som är full med tips och ställen att besöka.

Annons

En helg går så fort men jag högst på listan av saker jag vill se står Vintagefabriken (Som var inspirationen till resan från början) och Pärlans Konfektyr. Nu måste jag springa till bussen ✿ (fortfarande i Göteborg i skrivandet stund)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar