Annons
Annons

Rista i trä

hejregina trädJag har gjort en stamhejregina träd2Nu ska jag bara rista in ett namn. Jag vet vems  
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Lubbe?!

  Förresten, när jag försökte bjuda in mig på spelafton, menade jag inte hela gänget, utan bara jag. Annars kan det ju bli lite ofokuserat…

  Kram
  -Lubb

 • alltså, varje gång jag går in här vill jag bara skriva ”:)” under varje inlägg. bara så bäst blogg.

  🙂

  • Åh, vad fint!
   Och jag måste säga att jag är ett fan av din bloggidé!

 • det här är ju bara sååå fint!
  inspirerad:check!

  fridens/ellen of distant diying

 • Ida

  Nej, jag bloggar på blogg.se 🙂 Det var väldigt enkelt att fixa egen domän via dem, bara att skriva in önskad domän så fixades resten. skönt för icke-dator-kunniga jag!

 • sv: okej men nu har jag ännu en ny vad tycker du om den? 🙂 kramis

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar