Annons
Annons

rosa + 5 små

hejregina.elledecoration.se blommor3

Jag har en rosa kvist som gör vardagsrummet vårfint

hejregina.elledecoration.se blommor

Först satte jag den i en porslinsvas men bytte istället till en i glas så att allt det fina under vaskanten också fick synas

hejregina.elledecoration.se blommor2

✿! Här finns också 5 små frågor som jag svarat på om mig själv och bloggen

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • beata

  din blogg är min favvo, blir alltid bara glad!! 🙂

  • hejregina

   åh, vad fint ♡

 • Vilket bra nytillskott de gjort med dig på Elle decoration. Heja! //Sanna

  • hejregina

   tack för peppen!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar