Annons
Annons

Runt och runt igen

hLqBr0 on Make A Gif, Animated GifsIgår sken solen in i min lägenhet så att det kändes som det var vår! Det är verkligen en fin känsla. Då tog jag på mig en somrig klänning och dansade runt och runt igen.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • mia

  Jag älskar denhär bloggen! 🙂

 • Vilken underbar Gif! Nu kommer jag vara glad hela dagen, tack så mycket.

 • Älskar! Hur fin som helst / distant diying

 • Vilken fin blogg och vilken fin klänning! 🙂

 • Sicken pepp!

 • finaste gifen ja.

 • vackert!

 • men åh åh åh.

 • Jag hittade din blogg för någon vecka sedan genom Emma,
  och åh vad fin den är! Blev speciellt inspirerad utav din fina giffar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar