Annons
Annons

tillbaka och ifatt

hejregina.elledecoration.se bord 2

Idag är det den 25 augusti och denna veckan är nog de flesta tillbaka i vardagen igen. Jag tycker det kan vara svårt att hänga med i vad som händer på internet under sommaren och när man kollar bloglovin har man så många nya inlägg att man inte riktigt vet var man ska börja. Därför kommer här en liten sammanfattning för er som kanske missat vad som har hänt på den här lilla platsen ☼ I början av sommaren målade jag om vårt soffbord

Annons

hejregina.elledecoration.se sovrum1

Jag visade hur vårt sovrum ser ut

bwzYc0 on Make A Gif, Animated Gifs

Och gjorde sjukt god pasta. Som inte behöver vara så svårt som man tänker

hejregina.elledecoration.se skog5

Jag åkte på utflykt till skogen

hejregina.elledecoration.se sommmar3

Och spenderade den sista jobbveckan i Mattias föräldrars sommarstuga = jobba fast i sommarmiljö = nästan semesterkänsla

hejregina.elledecoration.se midsommarL6

Sen visade jag hur man gör en midsommarkrans vilket är ett måste

hejregina.elledecoration.se kransen2

Själv hade jag en gigantiskt 2014 till ära

hejregina.elledecoration.se ljus2

Tillbaka i lägenheten fick ni se en liten liten bit av vårt arbetsrum som vi storstädade och släpade hem den här möbeln till

hejregina.elledecoration.se mattias

Sen gjorde jag en lista över alla saker man kan göra på sommaren som inte kostar en enda krona

hejregina.elledecoration.se bröllop9

Vi gick på Elias och Paulinas bröllop och grät en skvätt när de höll sina fina tal till varandra

hejregina.elledecoration.se pioner

Och jag plockade pioner i Mattias föräldrars trädgård och drömde mig bort till att någon gång kunna plocka i min egen

hejregina.elledecoration.se grekland2

Sen åkte jag till Grekland en vecka med mina fina klasskompisar! Vi såg 1000 ständer, åt egenfångad fisk, firade Galini, campade, upplevde grekisk kultur (kastade blommor) och det var uppenbarligen en riktig semester för när jag kom hem hade jag nästan inga bilder i kameran

hejregina.elledecoration.se gifta4

Sen berättade jag för er att jag och Mattias gått och gift oss! I smyg inför vår närmaste familj och snart ska vi fira allt med en stor fest!!

hejregina.elledecoration.se pressa2

Sen visade jag hur enkelt det är att göra en liten bladpress. Vill ni läsa mer om något finns ju allt i arkivet!

hejregina.elledecoration.se vardagsrum5

Och det var ungefär det!
☼☼☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • din sommar verkar ha varit den finaste alltså. pastagifen och sjuttiotaliga tapeten är mina favoriter, efter ert giftemål då såklart!

 • Älskar den där svarta lådan på sista bilden. Vet du var berit köpte dem? Måste hitta min.

  • hejregina

   Åh! Det har jag tyvärr ingen aning om.. kan kolla men tror inte hon kommer ihåg (: hade inte du din framme i förra lägenheten som du bodde i? Har för mig?

   • Jag ska leta efter den, borde finnas någonstans. Och när jag pratade med Berit häromdagen frågade jag henne, hon kom inte ihåg såklart efter alla presenter hon köpt. Men kanske typ Granit eller ngt på 90-talet.

 • Beatrice

  Nu blev jag ju jättenyfiken på listan med gratis saker att göra, som jag uppenbarligen missat!? Bra grej!

  http://herbariumet.blogg.se

 • Frida

  Åh vilka fina lådor på bild 8, vart är dom ifrån?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar