Annons
Annons

Så enkelt, så gott!

hejregina klubborDet finns något som är så gott och så enkelt att man knappt kan förstå. Så här: köp ett paket med ballerina kakor, smak kladdkaka, häll kakorna i mixern och blanda i en matsked philadephia, stick i en pinne och doppa i choklad.

Det blir så oerhört gott.

Annons

Jag ringlade på lite extra choklad. Det kan ju bara bli bättre.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • oh vilket superrecept! otålig som jag är har jag aldrig orkat ge mig på cake pops for reals, men det här var ju fantastiskt att höra! tack! 🙂

 • mumms det ser ut!

 • Ser supergott ut!

 • Det där ser ju riktigt gott ut, och väldigt fint också. Bra tips som kalastilltugg 🙂

  kram /iris med kaoset

 • Jamen fantastiskt! Jag måste komma ihåg att göra det nån gång i framtiden. Gilla gilla! Sjukt fin header du har förresten 🙂

 • Nomnom, låter ju riktigt smarrigt! Och lätt!

 • Testade dessa idag, och länkade såklart till dig från min blogg i inlägget där de finns med! Tack så mycket för tipset!=)

  • åh, hoppas de blev riktigt goda 🙂

  • Ja oh ja, väldigt goda! Och kalasgästerna tyckte att de var väldigt roliga och mumsiga.

 • Vad fint! Det lät underbart gott!

 • STick i en pinne och doppa i choklad. Jag förstår inte.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar