Annons
Annons

Saker flyttar runt

hejregina hemmaPå våra 29 kvadratmeter byter möblerna plats då och då. Kanske för att hitta det optimala, kanske för att jag trivs bäst när det är så. Nu står teakbyrån bredvid pianot med magasin och lampa ovanpå. Blomman i flaskan plockade jag på vägen hem från skolan, ur en bortglömd rabatt, för över en månad sen.

Annons

Fortfarande levande&fin.

Igår ägnade jag eftermiddagen åt att leta efter fina böcker på ett antikvariat, baka pizza och bestämma mig för att åka till Köpenhamn på fredag!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Men lampan! Det var nog det finaste jag någonsin sett! Var hittar man en sån?

  • Madelene Isaksson

    Åh, du din underbart begåvade människa! Om du någon gång får för dig att göra fler och sälja så sätter jag gärna upp mig på en lista. Älskar din blogg <3

  • IK

    Lampa!!! Fantastisk!

  • Oerhört fin lampa! Herre. Jag som redan sedan innan letar efter en jordglob, nu ska jag verkligen hålla ögonen öppna!

  • Åh lampan var ju hur fin som helst! Så mysigt ljus den sprider.

  • Alltså ja, som tidigare talar säger: Lampan är helt underbar. Vet exakt vad jag ska loppisjaga nu… tack!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar