Annons
Annons

saker jag nästan har för många av

yV1cqw on Make A Gif, Animated Gifs

Prydnadsdjur. I plast, porslin, gips, metall

MB4sIk on Make A Gif, Animated Gifs

Tejp. Färgglada, randiga, plastiga, av tyg, blommiga, enfärgade

pWNX8o on Make A Gif, Animated Gifs

Strumbyxor med hål i. På stortån, på hälen, på låret, på knät

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Maja Johansson

  haha vilket underbart inlägg. Ditt tejp förådd är jag så avensjuk på!

 • Linnea

  Din blogg är så himla fin, jag måste bara få säga det. Måste dessutom långt i efterskott tacka för inlägget du gjorde om hur man använder ett hårband för att ”rulla upp” håret i nacken. Använde det som balfrisyr!

  /www.linnealundstroms.blogg.se

 • Elin

  Wow vart hittar du all din tejp? Tycker t ex panduro är så dyrt!

  /eliinvictoria.blogg.se

 • Maja

  Känner igen det där med strumpbyxorna..haha 🙂
  yttersttrivsamt.blogg.se

 • sandra

  Ja, snart är det väl dags för den årliga strumpbyxerensningen i min garderob…
  Trevlig helg
  /Sandra

  http://blueberryroad.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar