Annons
Annons

Saksamlare i blodet: tyvärr/tack&lov

hejregina planchJag är bra på att samla på mig saker som eventuellt går att använda i framtiden. Nödvändigt som onödvändigt. Jag skyller på gener och hjärna. När jag ser något som går att använda till ett pyssel/projekt/idé så kan jag inte bara låta det vara.

Annons

Så här sitter jag nu med ett överflöd av utgångna filmplanscher.

Och visst kan det kännas som hyllorna är för fulla men så kommer det stunder som kompenserar för allt samlande. Som när jag virkade mina ramar tillexempel. Jag såg iden och ville testa, gick till en låda och plockade fram två plasthandtag jag tagit vara på några år innan, lite garn och började pyssla. Så ja, jag är en saksamlare, tyvärr, men ändå tack och lov för det.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Oj som jag känner igen mig i det. Men det är så bra när man kommer på en ide och kan förverkliga den på en gång utan springa iväg till affären.

 • Haha, ja. Dörren till lägenhetens förråd är i mitt rum, så jag passar liksom på att stoppa in alla skatter/allt skräp jag hittar där och sen helt plötsligt kommer övriga familjemedlemmar och är lite upprörda över att det är så FÖRBANNAT FULLT i förrådet ”HUR GICK DET TILL?!”. Hehe.
  Fast vi är nog saksamlare hela bunten, egentligen.

 • Anonymous

  Mycket gener tror jag… 🙂

  Kram
  -Bagageloppisfyndaren

 • grym film! och du är även en grym fotograf 🙂 mycket inspirerande att gå in här dagligen.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar