Annons
Annons

Sånt man pratar om..

hejregina vetekuddeNär jag säger att jag borde köpa en vetekudde, men att det inte finns några fina, brukar Mattias säga att han kan sy en till mig. Okej svarar jag och sen pratar vi om något annat. Så har det varit ett tag.

Annons

Men så i julas fick jag ett halvmjukt paket av tomten. Rosentyget och spetsen hade han hittat på loppis. Jag blev alldeles rörd. Jag kan se honom sitta framför symaskinen och fixa, fint!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Åh vilken fin vetekudde! Himla mycket roligare än de man köper i butik..

  • Ja, verkligen. Beigea linnetyg typ..

  • Haha, åh, jag har en i beiget (hur i hela friden stavar man?) linnetyg, men den älskar jag i alla fall, för den har min lillasyster gjort åt mig på slöjden. Önskar jag hade en personlig skäddare, eller liknande, som kunde sy upp alla grejer jag önskar jag hade, men inte kan köpa, för de säljer inte sånt.

    • Haha 🙂 Såklart. Ja, en personlig skräddare hade varit något! Så ofta man hittar något fantastiskt om det bara hade varit lite kortare/bredare/si/så

  • Åh vad gulligt gjort 🙂 Himla fin är den!

  • ååååh va sött

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar