Annons
Annons

sånt som dyker upp

på posten3

Jag tänkte vi kunde kolla på lite saker som dykt upp i min brevlåda det senaste! Till exempel det senaste numret av Vi Föräldrar där det finns en 4 sidors intervju med mig om hur jag tänker om prylar och inredning nu när Ines finns. Dessutom fick jag den flotta titeln pysselproffs i rubriken ☼ Finns i butik nu

Annons

på posten1

Sen har jag fått så väldigt många fina böcker det senaste. Här är 3 av favoriterna ↑ Jag älskar att bläddra och inspireras av fina böcker så det här är ju verkligen megalyxigt. En om läderarbete, en om vegomat och en om att tälja!

på posten7

Jag gillar att titta i böcker som handlar om något helt annat än vad jag brukar göra. Sen kan man flytta över idéer mellan olika tekniker och användningsområden och få något nytt/oväntat. Hittar jag ett gammalt skärp snart kanske mittenvarianten får bli en napphållare till Ines

på posten5

Sen vill jag typ äta allt i den här boken. Alltså: friterad pasta ↑ (!)

på posten4

Täljboken är också !! och hade det inte varit fint att en träslev i köket som man gjort själv?

på posten8

Och när vi kom hem i söndags stod den här glada och väntade på oss utanför dörren! Full av saker som kunde färga av sig. Det var Nordsjö som ville berätta om sin nya färg som går enkelt går att torka av om väggen blir smutsig. Därför har vi nu en hel påse full av glitter, fingerfärg, lera, kritor, fruktpuré som vi kan prova att tvätta bort från provbitarna vi fick med. Rolig tanke + att påsen från Tell Kiddo är söt&fin

(gif) Sen en till bok. Som handlar om hur man kan göra om eller använda IKEAs möbler på nya sätt. Och på sidan 48 hittar ni den här lösningen från min och Mattias minilägenhet i Göteborg! Dock är allt på franska

på posten6

Men den är fylld av smarta hack och inte bara de som flimrar förbi på pinterest utan ganska mycket kul. Kanske vill du ha en hylla gjord av frosta ↑ ? Sen blev jag och Mattias sugna på att bygga en variant av den här som också finns med i boken. Gästsäng och lekplats i ett ✿

 

DELA (8)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar