Annons
Annons

Say Hello!

hejregina cykelJag har en cykel! Som jag har köpt för 50 kr. Det är så att varje år får Göteborgs studentbostäder över massvis av cyklar som lämnas kvar när någon flyttar ut. Så föreningen cykelköket fick möjlighet att ge vidare cyklarna till nya ägare i utbyte mot ett medlemskap på 50 kr.

Annons

Bra grej. Det fanns alla möjliga. Gamla, nya, isärplockade, hopplösa, hoppfulla och fungerade. Min är fungerande, sprayad i rosa och blått. Helt okej, men får jag lust målar jag om den.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken smart grej!
    Behöver också en ny cykel.. Ska nog leta på blocket!

  • Sicket kap!

  • Ja! Så himla mysigt med gamla cyklar! Jag hade en gammal med stinspinne och allt, men det är längesen nu och tyvärr blev den stulen. Du måste visa den i färg också 🙂 Blev nyfiken på hur sprayad i rosa och blått ser ut.

  • Det är en så himla bra grej. Och om cykeln bara kostar 50pix så gör det inte så himla ont ifall den skulle bli stulen. Bilden är fantastisk den med.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar