Annons
Annons

sen sist

hejregina.elledecoration.se sommmar4

I fredags åkte jag, Mattias och Christoffer ut till landet och deras föräldrar för minisemester. Där finns tillexempel den här hemliga trädgården som blir grönare för varje gång man ser den

hejregina.elledecoration.se sommmar5

Vi satte oss på led och gjorde dumplings som blev så sjukt gott, favoritmat indeed. Som terapi att sitta och pilla ihop de små paketen. Sen flyttade sig bröderna till soffan för att genomföra hela VM turneringen i fifa. Det behovet av fifa alltså

Annons

hejregina.elledecoration.se sommmar8

På lördagen vaknade vi och packade ihop oss för att åka ut till deras sommarstuga!

hejregina.elledecoration.se sommmar11

Mattias började med att klippa gräset och jag och Oscar fyllde alla vaser med blommor

hejregina.elledecoration.se sommmar1

Vi packade upp oss i det rosa rummet

hejregina.elledecoration.se sommmar3

(Det finns också ett brunt tillexempel)

hejregina.elledecoration.se sommmar9

Oscar hängde upp sina skjortor och bodde in sig

hejregina.elledecoration.se sommmar12

Och sen gick vi stranden för att njuta av inga krav och sköna Skåne

hejregina.elledecoration.se sommmar2

När vi kom tillbaka kom Hanna förbi och så åt vi god mat och tog en promenad till hamnen

hejregina.elledecoration.se sommmar7

Sen kom vi tillbaka till den här idyllen och åt jordgubbar, godis och drack färsk fläderblomssaft ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • elise

  så sjukt härliga foton. åh, sommarledighetslängtan.

 • Sandra Leone

  Din blogg är så otroligt harmonisk.

 • Beatrice

  Alltså, så himla, himla fint och mysigt! Perfekt läge också, verkar det som.

  http://herbariumet.blogg.se

 • bruna tapeten!! älskar den. 70talsvacker.

 • sara

  svensk sommar <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar