Annons
Annons

sen sist

hejregina stockholm

Nu är jag hemma igen efter en vecka i väska. Den har varit himla fint och vi har firat Malin, ätit pannkaksfrukost och gått långa promenerade mellan fina hus Stockholm

lottis kök

Sen bodde vi hos Lotti och Emma som bjöd på långkok i nya lägenheten. Vi spelade spel och gick på stan i motvind och sen var det ju gala

Annons

hejregina möbelmässan 2015

Dagen efter gick jag och Mattias på möbelmässan. Jag har inte varit där innan men tyckte det var bra/trevligt/fint. Kul också och se företagen som tänkt till lite extra med vad de delade ut typ ↴ och ↴↴

hejregina bolon möbelmässan 2015

Bolon gav ut sina mattprover i söta små fjäll och jag var tvungen att ta med mig en bunt för att använda till något roligt

hejregina mattias

Sen vaknade vi i Borås där jag valde tapeter, tittade på golvprover och fick se väggfärger i verkligheten

hejregina normann möbelmässan 2015

Och nu är vi hemma igen! Från mässan fick jag också med gratispostrar från Normann Copenhagen = så himla smart ide. Så nu finns de här två hos oss eftersom förändring som bekant förnöjer. Sen har jag lämnat in min dator på reperation och väntar nu på att få tillbaka den rensad, lagad och snabb ✽ ✽ ✽

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Mattfjällen är ju kanonfina! De måste du göra något fyndigt av 🙂

 • josefine.

  åh vad jag gillar den högra postern!

  http://josefinelaul.wordpress.com

  • Regina

   ja, men maila dom! kanske kan skicka en mot porto..? det är ju deras reklam (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar