Annons
Annons

sen sist

utsikt mot skogen (hejregina)fläckig kanin och brita (hejregina)bada (hejregina)

▲ Har jag fått ett meddelande klockan 3 på natten till söndagen att Hanna sagt fel datum och att våra biljetter var tills Håkans lördagskonsert ▲ Jag somnade om och drömde att jag träffade Håkan och frågade ifall han kunde fixa biljetter till oss men vaknade precis innan han hann svara ▲ Hanna satte in en bevakning på blocket och vaknade av en notis 06.30 och ringde när hon var så nyvaken att säljaren inte ville sälja biljetterna till henne eftersom hon ”inte lät trovärdig” ▲ Hon lyckades övertala honom med ”jag är polis!” (och fick visa leg) för att få köpa ▲ SEN GICK VI PÅ HÅKAN!! Och det var på riktigt så himla himla bra

Annons

Övrigt: ▲ Jag har galopperat snabbt i skogen med min syster ▲ Och borrat 768 hål. Ni ska få se ▲ Brita har haft feber + tappat bort sin enda napp så vi fick köpa en ny som är självlysande (!) ▲ Jag har blivit islängd (av Mattias) med kläderna på och med mobilen i fickan = svarar numera på mail ▲ Jag träffade Elsa i Håkanvimlet ▲ Brita älskar kaniner och katter!! Hurra ▲ Jag ägnar denna låtsassemester åt att vara superstressad eftersom jag vill hinna med så mycket som bara går när jag har tillgång till snickerimaskiner!!!

DELA (3)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar