Annons
Annons

Sen skrattade vi

Vi blev nekade när vi ville beställa i luckan. Vi satt på en bänk och pratade i våran lilla stad på Hawaii. Vi ville beställa en shake på Jack in the box att dela på men ingången var redan stängd, bara drive throughn som var öppen.

Annons

Sen blev hon nekad på brädan, den gick ju ändå på hjul tyckte vi. När hon var påväg tillbaka ropar föraren bakom på henne.

-I can order for you if you want? What do you want to order?
-Just a small shake
-Thats all? 
-Yeah
-In that case It´s on me!
-Oh, thanks… Take a large then! 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar