Annons
Annons

september oktober november

hejregina.blogspot.com hösten4Gillar jag hösten? Nejhejregina.blogspot.com hösten1Gillar jag hösten? Iblandhejregina.blogspot.com hösten3Gillar jag hösten? Kanskehejregina.blogspot.com hösten5Gillar jag hösten? Hmhejregina.blogspot.com hösten6Faktiskt jo.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • wow vilka fina bilder.

    sv; ja det blir nog kul att bli bildlärare. Jag har ju inte kommit så långt i min utbildning än haha.

  • wow va fina bilder!

  • Smukke billeder 🙂

    Hvis du har lyst ville jeg blive rigtig glad hvis du vil kigge forbi min blog http://www.karina-blog.dk/ 🙂

  • Vad fint!

  • Vackert som bara den

  • Vilket fantastiskt bra inlägg åh.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar