Annons
Annons

ses vi i helsingborg?

hejregina stol

Nu på onsdag (24/2) kommer jag hålla i en workshop på Dunkers Kulturhus i Helsingborg ✽ Tillsammans kommer vi göra om möbler! Det hela är gratis och riktar sig till unga upp till (ca) 25 år. Du tar med dig något som du har tröttnat på eller inte längre använder så finns material och verktyg på plats för att förändra! Stort eller litet. Kanske en möbel att klä om ↑ eller en låda du fick en julklapp i som hade för fin form för att slängas ↓ ?

Annons

hejregina.blogspot.com burk1

Det är Rum Ett som som håller i eventet och kommer ha öppet mellan 15-18 onsdag, torsdag och fredag = 3 dagar!! Jag kommer gå igenom olika tekniker man kan använda sig av och prata om hur man kan tänka för att komma igång. Mer info hittar du här. Kom ensam eller ta med dig en vän. Var med en dag eller alla. För dig som aldrig gjort om något innan eller du som gör om varje helg. Från Malmö tar man sig enkelt med tåg. Hoppas vi ses på onsdag ✽

DELA (19)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Åh om jag bara inte hade föreläsningar och massa plugg! </3 Det var så mysigt förra gången! Vi får styra upp något Skåne-blogghäng snart i alla fall!

    • hejregina

      åh! synd, men det kanske kommer fler tillfällen 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar