Annons
Annons

skatter från förr

hejregina.elledecoration.se förr1

Nu är vi tillbaka i stan igen! Precis som förra veckan bodde vi i Mattias familjs sommarstuga som varit i familjen sedan Mattias gammelmorfar Nils köpte den på första halvan av 1900-talet. Och innan vi skulle åka hem igen hittade jag den här skatten

Annons

hejregina.elledecoration.se förr2

Nils gamla skissblock! Det är lätt att tänka att det är så långt bort i tid men eftersom Mattias morfar Arvid är pigg och berättar mycket känns det närmare. (Arvid 91 som för övrigt har både iphone, facebook och runkeeper) Att höra om hans uppväxt, familj och minnen är som att lyssna på en saga där man kan ställa frågor. Det som är svårt att förstå är väl hur allt kunde vara så annorlunda när någon på andra sidan bordet sitter och berättar från minnet

hejregina.elledecoration.se förr3

Böckerna var fyllda av män och kvinnor i fina kläder och mellan varje blad fanns ett silkespapper som skyddade teckningarna från varandra

Jag tycker det här är så fint. Att få en liten tillbakablick och något konkret. Att Mattias mammas pappas pappa faktiskt har suttit med det här blocket framför sig och dragit varje linje. Nästan overkligt

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Emelie

    Oj vad vackert!

  • FinaFrun.se

    Oh, vilken skatt!

  • Vad häftigt!

  • Beata

    Galet häftiga bilder, så fint

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar