Annons
Annons

Slott och Svenskt Tenn

hejregina björkJag har haft en fantastiskt fin helg med vänner och firande och familj. I fredags ritade vi kartor över hur alla känner varandra och lördags hade vi 1-X-2 frågor om oss själva. Sen avslutade jag och Mattias helgen med att åka till Gunnebo slott med min höggravida svägerska, Oscar och Karin för att äta vedugnsbakad pizza som Markus gjort.hejregina grytunderläggSen fick jag tillbaka mitt grytunderlägg också, som blivit mitt dagen innan, men som av misstag följt med hem ändå.

Annons

Så kan det gå. Det kommer från Svenskt Tenn och är så fint så att man nästan inte vågar använda det.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • det var verkligen otroligt fint. själv har jag rotat hemma längst in i min pappas skåp och hittat fina kockumbehållare i emalj. hurra!

  • Gud så inspirerande blogg du har. Här kommer jag nog kika in många gånger i fortsättningen.

  • sjukt himla superfint grytunderlägg.

  • Så himla fint grytunderlägg!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar