Annons
Annons

små fötter + kurs för kreativiteten

hejregina monthly makers avtryck

Härrom dagen scannade jag Ines fötter. De är ju så vansinnigt söta. Sen vill man ju inte glömma av hur små de har varit och det här blev en variant av doppa i färg/trycka på papper. Som en liten dans på knöliga och vingliga fötter. Dessutom passar det in på månades tema av monthly makers som är avtryck (samlingsinlägget presenteras hos Bea den 28:e)

Annons

hejregina.elledecoration.se monthly makers startbild

Sen en annan rolig sak → i vår kommer jag tillsammans med Elsa (!) och Beata (!) hålla i en kurs på folkuniversitetet i Stockholm i samarbete med just monthly makers. Kursen kommer pågå under 5 tillfällen och handla om kreativitet, skapande och återbruk. En kurs för dig som vill utveckla din kreativitet, för dig som inte vet var du ska börja eller för dig som bara vill ha en extra anledning till att skapa! Inga förkunskaper krävs. Mer information och hur man anmäler sig finns här (något att önska sig i födelsedagspresent kanske?) Hoppas hoppas hoppas vi ses i vår!! Vi ska lära er allt vi kan!

DELA (12)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.



Annons

 • Åh, vilka söta små fossingar! <3

 • Alicia

  NÄE alltså FÖR fint!!!! Påminner mig även om en dansundervisning med steg-för-steg-manual. Låter ju otroligt torrt men jag tänker på Mysteriet på Greveholm och hur man dansar menuett så min känsla är att det är både roligt och nostalgiskt!

  http://aliciasivert.blogspot.se/

 • Carin Gustafsson

  Åh vad jag önskar att kursen varit i Malmö!

 • Kristin

  Men åh, vad kursen låter grym! Önskar den kunde finnas i Göteborg också. Har för övrigt tänkt att det här borde bli året då jag hoppar på Monthly Makers … Men har inte vågat ta mig tid riktigt än. Snart!

  http://kristinladstrom.blogspot.com

  • Regina

   ja! haka på 🙂 ! (och vem vet, kanske kommer det en kurs till gbg i framtiden?) (alltså inget planerat som jag pratar hemlighetsfullt om utan att det hade varit fint) kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar